Strategisk partnerskap Skrevet av Jan Holm

Sensio og Safemate inngår strategisk partnerskap med Atea – for å gi et bedre velferdstilbud til kommuner, boligutviklere og enkeltmennesker.

Safemate og Sensio har inngått en nasjonal forhandleravtale med ATEA. ATEA er en nasjonal partner som i dag bidrar til å bygge Norge med IT. Atea tar nå en aktiv rolle for å levere løsninger innen Velferd til kommune Norge basert på produkter og tjenester levert av Sensio og Safemate. Mange av våre kommunekunder er allerede kunde av ATEA og nå kan dere få rask tilgang til våre løsninger også via ATEA.

Det er enkeltmennesker som trenger hjelp nå. Det er kommuner som har utfordringer med en tiltagende eldrebølge. De fleste kommuner i Norge har ikke nok ressurser til å effektivt betjene både eldre og trengende. Vi må handle nå – partnerskapet skal sørge for Mer tid til omsorg ved hjelp av tilrettelagte og brukerorienterte løsninger for sluttbrukeren, pårørende og de ansatte. Vi mener at det skal være en menneskerett å kunne bo hjemme så lenge man ønsker. Vi vet at hvis 15-25 % kan bo lengre hjemme vha velferdsteknologi betyr det besparelser på 12-20 milliarder kroner i 2030.

Likte du artikkelen? Del gjerne!

Våre produkter får du kjøpt via nettbutikk, trygt raskt og enkelt!

X

Klikk her for å registrer en bedrift